L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web

Categoria: Notícies (Pàgina 1 de 7)

Portes obertes Escola Dones d’aigua i entrevista

Avui hem visitat l’Escola Dones d’Aigua de Sant Iscle de Vallalta i la seva directora, Rosanna Muñoz, ens ha obert les portes de cadascun dels racons de l’edifici.

Estem en època de portes obertes i com a mitjà de comunicació cultural que som, hem cregut convenient lluir de la nostra escola. On neix sinó l’aprenentatge i la cultura de les futures generacions?

De fet, la jornada de portes obertes és demà dia 4 de març, però la seva directora està oberta a qualsevol família que vulgui conèixer l’escola per matricular-hi els seus fills.

L’entrevista

La directora ens ha explicat la jornada de portes obertes, el projecte de l’escola i l’entorn únic així com els projectes que duen a terme els alumnes, alguns dels quals (com el Videomat o Recerkids, dels quals ja ens n’havíem fet ressò) amb diverses nominacions.

Parlem amb Rosana Muñoz, directoria de l’Escola Dones d’Aigua | Iscle359FM
Continua llegint
More Entrades for Show: L'Entrevista

Iscle359Hits+CAT: el fil musical

Aviat farà un any que Iscle359FM està realitzant proves pilot en la transmissió de la seva senyal en ràdio digital DAB.

Recentment, hem afegit nous serveis al múltiplex DAB de Sant Iscle. Es tracta de dues de les emissores de l’associació de la qual formem part (AMSC): Ràdio Mussol i AMSC+. Aquesta darrera és un fil musical en català creat expressament per la ràdio digital. En un futur pròxim, quan l’associació engegui el múltiplex d’AMSC+ en altres ubicacions geogràfiques del nostre país, Iscle359 hi estarà present.

A banda, recentment hem engegat Iscle359Hits+CAT. Es tracta d’un fil musical 24 hores sense interrupcions amb la nostra música, la que ens caracteritza. Com que a Iscle359 prioritzem sempre que és possible l’emissió de programes (culturals, musicals o informatius) al cap i a la fi, a la nostra graella queden poques hores de fil musical pur. Fins i tot de matinada, preferim repetir els programes diürns. No perdem de vista que som una emissora cultural.

Així doncs, aprofitant la tecnologia que la ràdio digital DAB ens ofereix, teniu a la vostra disposició el fil musical 359Hits+CAT en ràdio digital DAB+, a banda de la mateixa emissió d’Iscle359FM en simulcast a 92.8FM i DAB+.

Arriba el Gigabit a Sant Iscle

Ara farà gairebé un any que l’empresa km0 Méswifi està operant a la nostra població, després que una plataforma ciutadana li proposés desplegar la seva infraestructura després de molts anys de deixadesa i inanició per part de l’operador dominant Movistar.

L’operador va començar operant a Sant Iscle oferint velocitats de 100Mbps i 600Mbps. Ara, després d’aquests mesos en funcionament, Méswifi oferirà velocitats d’1Gbps (1000Mbps).

Continua llegint

Nou espai: El Catamarà

Estem aclaparats (i ens encanta) rebre peticions per emetre programes per les nostres antenes. Si bé la setmana passada incorporàvem El Rodamon, aquesta setmana és el torn d’El Catamarà. Un espai dirigit per Xarli Diego, un periodista català que ha col·laborat a Ràdio Barcelona, Antena 3 Ràdio entre d’altres i va ser guionista i assessor de diversos programes de televisió.

El Catamarà és un show de ràdio amb música d’ara i abans, tocs d’humor i una entrevista potent. El Catamarà navega per tot arreu: per la Vallalta i el Montnegre  i fins i tot pot navegar pel menjador de casa teva 😊 

Navegarà per Iscle359FM els dijous a les onze del matí i diumenges a les quatre de la tarda.

Sintonitza’ns als 92.8FM i DAB a Sant Iscle De Vallalta o bé per la nostra web i apps de ràdio des de qualsevol racó del món.

Carles Diego Ferrús és Xarli Diego

More Entrades for Show: El Catamarà

Entrevista: Organització del “Parcs en Concert”

Estrenem un espai d’entrevistes a artistes, organitzadors, fins i tot comerços del poble i en definitiva a personatges rellevants que poden ser d’interès per la nostra audiència.

La primera entrevista l’hem fet a Martí Sancliment, membre de l’organització Neandertal Records que s’encarrega de l’organització del concert que tindrem aquest diumenge 24 d’octubre al parc dels vegetals amb l’Anna Andreu i Pau Roget.

Related Posts


More Entrades for Show: L'Entrevista

Vallalta Trail: cinquena edició

Aquest diumenge 17 d’octubre tindrà lloc a Sant Iscle la cinquena edició de la Vallalta TrailTransperfect edition. L’edició Transperfect significa que està adherida a la iniciativa d’ajuda a AFANOC: Organització sense ànim de lucre que dóna suport a famílies amb nens i adolescents amb càncer.

L’edició compta amb dues curses:

  • Cursa de 10 quilòmetres i 365 metres de desnivell. Passa pel turó de Pedracastell.
  • Cursa de 24 quilòmetres i 1200 metres de desnivell. Passant per Pedracastell, El Montnegre i Sant Cebrià.

La setmana vinent parlarem amb membres responsables de l’entitat per descobrir tota la història i trajectòria del Vallalta Trail així com els resultats de l’edició d’enguany.

Concert Anna Andreu i visita guiada per Sant Iscle

Concert ajornat per aquest diumenge 24 d’octubre

Fa unes setmanes ja us veniem informant del concert d’Anna Andreu i Pau Roget que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre al Parc dels Vegetals de Sant Iscle de Vallalta. El concert està emmarcat dintre de Parcs en Concert de la Diputació de Barcelona, que pretén harmonitzar la música enmig d’escenaris únics, espais naturals i patrimonis del Montnegre.

L’organització ens ha confirmat que a banda del concert de l’Anna Andreu, hi haurà una visita guiada per la nostra població, un il·lustrador i hi haurà una petita zona de venda gastronòmica.

Entrevista

Hem parlat amb Martí de Neandertal Records perquè ens expliqui com serà la jornada:

Entrevista a Martí Sancliment per parlar del Parcs en Concert a Sant Iscle de Vallalta
Continua llegint

Inici de curs a Dones d’Aigua

Aquest passat dilluns tretze de setembre començava un nou curs escolar a l’Escola Dones d’Aigua de Sant Iscle, amb un total de 114 alumnes matriculats aquest curs 2021-22.

Escola Dones d’Aigua de Sant Iscle de Vallalta | Foto: FB

Pel que fa a les normes COVID, continua sent necessària la mascareta i cal respectar els grups bombolla. On sí que hi ha una escletxa de llum és a l’hora del pati, on els alumnes del mateix grup estable podran sortir sense mascareta (sempre que no es barregin entre classes) i les famílies poden entrar al centre per acompanyar als infants, sobretot els més petits. Això sí, només un membre i al passadís, no a l’aula.

L’altra escletxa de llum ve per part de les colònies que han obtingut llum verda, així com les activitats extraescolars.

Continua llegint
« Entrades més antigues

© 2024 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑