L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web

Categoria: Programes (Pàgina 1 de 5)

Torna el Cine Maravilles

Aquest setembre torna el Cine Maravilles, el programa de referència de cinema de les Terres de l’Ebre en emissió des de fa setze anys. Des de que vam començar les emissions, tenim el plaer de comptar amb el #CineMaravilles a la nostra graella!

Aquesta temporada s’estrena el programa en format mensual d’una hora de duració. Cada primer divendres de mes una nova edició del programa, per estar al dia de les novetats cinematogràfiques, cartelleres, curiositats, bandes sonores, etc.

Divendres a les 10 del matí – Emissió conjunta Terres de l’Ebre (Antena Aldaia 107.0) – Canet de Mar (100.6)

Reemissions Dijous a les 20h i Diumenges a les 12h.

Cine Maravilles amb Jordi Curto


More Entrades for Show: Cine Maravilles

El Rock-Òdrom a Ona359FM

Començarem el 2023 amb un nou programa a la graella. Es tracta del Rock-Òdrom, un programa nascut el 2019 i produït als estudis d’Ona de Sants que ens portarà el bo i millor del Rock Dur, Heavy Metal i totes les seves variants. El programa posa èmfasi en els grups i artistes locals tot i que hi escoltarem música d’arreu.

A banda de la selecció musical, el Rock-Òdrom també compta amb ressenyes de discos, entrevistes i cròniques de concerts i en definitiva el repàs a les principals novetats.

El programa compta amb la col·laboració de la Paula, la nena més jove apassionada per Iron Maiden i aquest estil musical. Cada setmana repassarà un disc de la història del heavy metal.

El Rock-Òdrom compta amb un canal de Youtube, i és que tots els programes a banda d’emetre’s per la ràdio també estan penjats en format vídeo.

RockÒdrom
Continua llegint
More Entrades for Show: El Rock-Òdrom

Sessió de cap d’any 2022

Ja és una tradició a la nit de Cap d’Any connectar amb les sessions Non-stop de DJ Seto. T’agraden les sessions Atotamàkina de cada dissabte a les 18h? Doncs per Cap d’Any prepara els altaveus i et muntem la festa a casa!

La nit del 31 de desembre a partir de les 23:59 t’oferirem, juntament amb unes poques emissores privilegiades del país, la sessió Anual The Year Mix. Una selecció dels millors temes Trance extrets de les sessions dels dissabtes tarda de tot l’any 2022.

Sis hores sense interrupcions!


More Entrades for Show: ATOTAMAKINA

Nou espai infantil: La Moixiganga

Aquesta primera setmana de maig de 2022 estem contents d’incorporar a la nostra graella La Moixiganga, un programa infantil conduït per Moisès Bruch.

El programa es produeix a Ràdio Sant Quirze (com també Freaks and Bits que emetem els dijous nit) i hi trobarem Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i cançons.

El programa s’emet cada dijous a les set del vespre i es divideix en aquestes seccions habituals:

Continua llegint
More Entrades for Show: La Moixiganga

Nou espai: Ebre FM

A partir d’aquesta setmana estrenem un nou espai a la nostra graella. Un programa dirigit per Nando Rasman, amb més de 600 programes a la seva esquena, que es dedica a descobrir grups emergents de les Terres de l’Ebre i punxar la millor música Ebrenca.

Som una emissora on la cultura és el principal fil conductor de la nostra graella. Creiem que descobrir i fomentar música pròpia d’una zona del nostre país i fer-la sonar en altres indrets és un exercici de descobriment de tot el potencial ocult del nostre país.

Ebre FM sonarà per Iscle359 entre setmana en franja de matí i tarda. Compta amb reemissions nocturnes com tots els programes que tenim en graella.

  • Dimarts a les 20h
  • Dijous a les 13h
  • Diumenge a les 12h

More Entrades for Show: Ebre FM

Nou espai: Comentaris del CIS-tema

Aquesta setmana estrenem un nou espai, els Comentaris del CIS-tema. El nom és un joc de lletres amb cisgènere, i per tant es pot intuïr quina és la temàtica del programa: Un espai radiofònic de contingut exclusivament LGTBIQ+.

L’emetrem els divendres just després del Col·lectius en Xarxa. Som la ràdio cultural de referència, i en aquest cas juntament amb l’espai de Col·lectius en xarxa, els Comentaris del CIS-tema cerquen la reflexió social com a eina d’empoderament civil i de normalització social.

Continua llegint
More Entrades for Show: Comentaris del CIS-tema

Sessions non-stop: Et muntem la festa a casa

Aquestes festes ISCLE359FM et munta la festa a casa teva! Només et cal una ràdio i uns bons altaveus!

Tindrem sessions especials la nit del dia de Nadal a Sant Esteve, la nit de Cap d’Any i la nit del dia 1 de gener al 2. Sessions non-stop elaborades pels nostres col·laboradors habituals (DJ Cros i DJ Seto respectivament, que ja coneixem de les seves sessions en la nostra programació habitual durant l’any). Aquests col·laboradors tenen el seu espai en la nostra graella durant tot l’any: DJ Cros amb les seves Private Sessions cada dia a les nou de la nit; DJ Seto amb l’Atotamakina els dissabtes a les 18h i el We Love Vocal Sundays els diumenges a les 19h.

Aquestes festes ens ofereixen aquestes sessions especials. Ells ens ofereixen el contingut. Nosaltres hi posem les ones. Tu hi poses la festa!

Continua llegint
« Entrades més antigues

© 2024 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑