Aquestes festes ISCLE359FM et munta la festa a casa teva! Només et cal una ràdio i uns bons altaveus!

Tindrem sessions especials la nit del dia de Nadal a Sant Esteve, la nit de Cap d’Any i la nit del dia 1 de gener al 2. Sessions non-stop elaborades pels nostres col·laboradors habituals (DJ Cros i DJ Seto respectivament, que ja coneixem de les seves sessions en la nostra programació habitual durant l’any). Aquests col·laboradors tenen el seu espai en la nostra graella durant tot l’any: DJ Cros amb les seves Private Sessions cada dia a les nou de la nit; DJ Seto amb l’Atotamakina els dissabtes a les 18h i el We Love Vocal Sundays els diumenges a les 19h.

Aquestes festes ens ofereixen aquestes sessions especials. Ells ens ofereixen el contingut. Nosaltres hi posem les ones. Tu hi poses la festa!

Matinada dia 25 a 26: Yearmix We Love Vocal

El bo i millor de les millors sessions de Vocal Trance que escoltem cada diumenge a les 19h des de ja fa més d’un any, en una sessió especial non-stop a la nit del 25 al 26 de desembre.

Cap d’Any

La nit de Cap d’Any tindrem un especial House: Private Sessions de la mà de DJ Cros. Les Private Sessions les escoltem diariament de 21 a 22h, i en aquest cas en Jordi de Dosrius ha preparat unes mescles de Private Sessions per acompanyar-vos durant tota la nit de cap d’any. No hi haurà ni senyals horaris ni falques ni interrupcions: que no us passin per alt les campanades!

Especial The Private Sessions. 12h sense pausa.

Matinada dia 1: Anual: THE YEAR MIX

Sessió Anual: The Yearmix, on conflueixen els DJs TheFinal i DJ Seto amb la sessió que engloba el millor de tot l’any 2021.

Començant a les 21h del dia 1 de gener de 2022 dotze hores non-stop.