Ara farà gairebé un any que l’empresa km0 Méswifi està operant a la nostra població, després que una plataforma ciutadana li proposés desplegar la seva infraestructura després de molts anys de deixadesa i inanició per part de l’operador dominant Movistar.

L’operador va començar operant a Sant Iscle oferint velocitats de 100Mbps i 600Mbps. Ara, després d’aquests mesos en funcionament, Méswifi oferirà velocitats d’1Gbps (1000Mbps).

Des d’ara mateix ja es poden contractar les tres velocitats:

VelocitatPreu
100 Mbps44,90€
600 Mbps56€
1000 Mbps63€
Taula de preus actuals de l’operador

La bona notícia no acaba aquí. D’aquí poc temps desapareixerà la tarifa de 100Mbps, i tots els clients automàticament passaran a la velocitat superior al mateix preu. D’aquesta manera, aviat l’operador oferirà 600Mbps per 44,90€ i 1000Mbps per 56€.

Cobertura

L’empresa està treballant per oferir cobertura a més indrets de la nostra població. Sempre basada en l’interès que tinguin els clients. Així doncs, l’empresa ja opera plenament al nucli urbà i Can Ginebre. Properament desplegaran al barri de La Salut i en quan tinguin els suficients clients interessats oferiran els serveis a la zona de Can Bosc, Can Jordi i el bosc del Montnegre.

Mínim preu garantit

Méswifi continua amb el seu compromís d’oferir el millor preu garantit comparat amb la competència.

Serveis Addicionals

Méswifi està treballant també per oferir serveis addicionals, com ara un servei d’alarma amb CRA (Central Receptora) a un preu raonable i quota sense alta, instal·lació ni tarifes amagades.

També oferiran assessorament energètic amb descomptes per tenir tots els serveis contractats.

Per mantenir la fidelitat i confiança dels clients, Méswifi aplica assignació de gestors, de manera que cada cop que un client truca sempre serà atès pel mateix gestor, oferint major confiança.