L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web - App

Categoria: La Ràdio (Pàgina 1 de 7)

El Rock-Òdrom a Ona359FM

Començarem el 2023 amb un nou programa a la graella. Es tracta del Rock-Òdrom, un programa nascut el 2019 i produït als estudis d’Ona de Sants que ens portarà el bo i millor del Rock Dur, Heavy Metal i totes les seves variants. El programa posa èmfasi en els grups i artistes locals tot i que hi escoltarem música d’arreu.

A banda de la selecció musical, el Rock-Òdrom també compta amb ressenyes de discos, entrevistes i cròniques de concerts i en definitiva el repàs a les principals novetats.

El programa compta amb la col·laboració de la Paula, la nena més jove apassionada per Iron Maiden i aquest estil musical. Cada setmana repassarà un disc de la història del heavy metal.

El Rock-Òdrom compta amb un canal de Youtube, i és que tots els programes a banda d’emetre’s per la ràdio també estan penjats en format vídeo.

RockÒdrom
Continua llegint
More Entrades for Show: El Rock-Òdrom

Sessió de cap d’any 2022

Ja és una tradició a la nit de Cap d’Any connectar amb les sessions Non-stop de DJ Seto. T’agraden les sessions Atotamàkina de cada dissabte a les 18h? Doncs per Cap d’Any prepara els altaveus i et muntem la festa a casa!

La nit del 31 de desembre a partir de les 23:59 t’oferirem, juntament amb unes poques emissores privilegiades del país, la sessió Anual The Year Mix. Una selecció dels millors temes Trance extrets de les sessions dels dissabtes tarda de tot l’any 2022.

Sis hores sense interrupcions!


More Entrades for Show: ATOTAMAKINA

Ona359 a Canet de Mar

Des d’aquest estiu 2022 la nostra emissió està present a Canet de Mar!

Sintonitza’ns des de Canet de Mar als 100.6FM. A poc a poc anirem millorant les condicions d’emissió.

En un futur i gràcies a l’associació AMSC, la nostra emissió arribarà en format DAB+ a altres zones del país. De moment, però, gaudeix de la nostra programació cultural i musical a Canet de Mar!

Nou espai infantil: La Moixiganga

Aquesta primera setmana de maig de 2022 estem contents d’incorporar a la nostra graella La Moixiganga, un programa infantil conduït per Moisès Bruch.

El programa es produeix a Ràdio Sant Quirze (com també Freaks and Bits que emetem els dijous nit) i hi trobarem Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i cançons.

El programa s’emet cada dijous a les set del vespre i es divideix en aquestes seccions habituals:

Continua llegint
More Entrades for Show: La Moixiganga

Iscle359 passa a Ona359FM

Encetem un procés de transformació per canviar la nostra marca i deixar enrere el gentilici de Sant Iscle.

Vam néixer com una ràdio local de #SantIscleDeVallalta per suplir la mancança comunicativa que vam trobar a la zona. L’emissora municipal no està explotada i al ser una vall, la resta d’emissores entren amb molta dificultat.

Dos anys més tard hem decidit globalitzar-nos i deixar enrere el nom de la població que, a parer nostre, no li hem resultat útils o atractius. Hem intentat ser un servei públic i referent, però no ho hem aconseguit i ho acceptem amb orgull.

Continua llegint

Nou espai: Ebre FM

A partir d’aquesta setmana estrenem un nou espai a la nostra graella. Un programa dirigit per Nando Rasman, amb més de 600 programes a la seva esquena, que es dedica a descobrir grups emergents de les Terres de l’Ebre i punxar la millor música Ebrenca.

Som una emissora on la cultura és el principal fil conductor de la nostra graella. Creiem que descobrir i fomentar música pròpia d’una zona del nostre país i fer-la sonar en altres indrets és un exercici de descobriment de tot el potencial ocult del nostre país.

Ebre FM sonarà per Iscle359 entre setmana en franja de matí i tarda. Compta amb reemissions nocturnes com tots els programes que tenim en graella.

  • Dimarts a les 20h
  • Dijous a les 13h
  • Diumenge a les 12h

More Entrades for Show: Ebre FM

Nou espai: Comentaris del CIS-tema

Aquesta setmana estrenem un nou espai, els Comentaris del CIS-tema. El nom és un joc de lletres amb cisgènere, i per tant es pot intuïr quina és la temàtica del programa: Un espai radiofònic de contingut exclusivament LGTBIQ+.

L’emetrem els divendres just després del Col·lectius en Xarxa. Som la ràdio cultural de referència, i en aquest cas juntament amb l’espai de Col·lectius en xarxa, els Comentaris del CIS-tema cerquen la reflexió social com a eina d’empoderament civil i de normalització social.

Continua llegint
More Entrades for Show: Comentaris del CIS-tema
« Entrades més antigues

© 2023 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑