L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web - App

Categoria: La Ràdio (Pàgina 1 de 7)

Ona359 a Canet de Mar

Des d’aquest estiu 2022 la nostra emissió està present a Canet de Mar!

Sintonitza’ns des de Canet de Mar als 100.6FM. A poc a poc anirem millorant les condicions d’emissió.

En un futur i gràcies a l’associació AMSC, la nostra emissió arribarà en format DAB+ a altres zones del país. De moment, però, gaudeix de la nostra programació cultural i musical a Canet de Mar!

Nou espai infantil: La Moixiganga

Aquesta primera setmana de maig de 2022 estem contents d’incorporar a la nostra graella La Moixiganga, un programa infantil conduït per Moisès Bruch.

El programa es produeix a Ràdio Sant Quirze (com també Freaks and Bits que emetem els dijous nit) i hi trobarem Jocs de falda, contes, tradicions de Catalunya, bon humor i cançons.

El programa s’emet cada dijous a les set del vespre i es divideix en aquestes seccions habituals:

Continua llegint
More Entrades for Show: La Moixiganga

Iscle359 passa a Ona359FM

Encetem un procés de transformació per canviar la nostra marca i deixar enrere el gentilici de Sant Iscle.

Vam néixer com una ràdio local de #SantIscleDeVallalta per suplir la mancança comunicativa que vam trobar a la zona. L’emissora municipal no està explotada i al ser una vall, la resta d’emissores entren amb molta dificultat.

Dos anys més tard hem decidit globalitzar-nos i deixar enrere el nom de la població que, a parer nostre, no li hem resultat útils o atractius. Hem intentat ser un servei públic i referent, però no ho hem aconseguit i ho acceptem amb orgull.

Continua llegint

Nou espai: Ebre FM

A partir d’aquesta setmana estrenem un nou espai a la nostra graella. Un programa dirigit per Nando Rasman, amb més de 600 programes a la seva esquena, que es dedica a descobrir grups emergents de les Terres de l’Ebre i punxar la millor música Ebrenca.

Som una emissora on la cultura és el principal fil conductor de la nostra graella. Creiem que descobrir i fomentar música pròpia d’una zona del nostre país i fer-la sonar en altres indrets és un exercici de descobriment de tot el potencial ocult del nostre país.

Ebre FM sonarà per Iscle359 entre setmana en franja de matí i tarda. Compta amb reemissions nocturnes com tots els programes que tenim en graella.

  • Dimarts a les 20h
  • Dijous a les 13h

More Entrades for Show: Ebre FM

Nou espai: Comentaris del CIS-tema

Aquesta setmana estrenem un nou espai, els Comentaris del CIS-tema. El nom és un joc de lletres amb cisgènere, i per tant es pot intuïr quina és la temàtica del programa: Un espai radiofònic de contingut exclusivament LGTBIQ+.

L’emetrem els divendres just després del Col·lectius en Xarxa. Som la ràdio cultural de referència, i en aquest cas juntament amb l’espai de Col·lectius en xarxa, els Comentaris del CIS-tema cerquen la reflexió social com a eina d’empoderament civil i de normalització social.

Continua llegint
More Entrades for Show: Comentaris del CIS-tema

Sessions non-stop: Et muntem la festa a casa

Aquestes festes ISCLE359FM et munta la festa a casa teva! Només et cal una ràdio i uns bons altaveus!

Tindrem sessions especials la nit del dia de Nadal a Sant Esteve, la nit de Cap d’Any i la nit del dia 1 de gener al 2. Sessions non-stop elaborades pels nostres col·laboradors habituals (DJ Cros i DJ Seto respectivament, que ja coneixem de les seves sessions en la nostra programació habitual durant l’any). Aquests col·laboradors tenen el seu espai en la nostra graella durant tot l’any: DJ Cros amb les seves Private Sessions cada dia a les nou de la nit; DJ Seto amb l’Atotamakina els dissabtes a les 18h i el We Love Vocal Sundays els diumenges a les 19h.

Aquestes festes ens ofereixen aquestes sessions especials. Ells ens ofereixen el contingut. Nosaltres hi posem les ones. Tu hi poses la festa!

Continua llegint
« Entrades més antigues

© 2022 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑