Encetem un procés de transformació per canviar la nostra marca i deixar enrere el gentilici de Sant Iscle.

Vam néixer com una ràdio local de #SantIscleDeVallalta per suplir la mancança comunicativa que vam trobar a la zona. L’emissora municipal no està explotada i al ser una vall, la resta d’emissores entren amb molta dificultat.

Dos anys més tard hem decidit globalitzar-nos i deixar enrere el nom de la població que, a parer nostre, no li hem resultat útils o atractius. Hem intentat ser un servei públic i referent, però no ho hem aconseguit i ho acceptem amb orgull.

Seguim amb la nostra programació cultural i dispersa, diferent, musical i alternativa sense focalitzar-la en cap lloc concret. Seguim transmetent sempre per Internet i en un futur no gaire llunyà estarem transmetent en DAB+ per diversos indrets de Catalunya.

Som la ràdio lliure i cultural íntegrament en català i n’estem orgullosos. Benvinguts a L’Onada Cultural: Ona359FM. El procés de canvi de nom serà llarg i per tant, veureu les dues nomenclatures durant una temporada.

Com heu vist, en la nova nomenclatura, hem preferit mantenir el 359. Tot i ser un poble que en realitat no ha fet de nosaltres el seu referent, tot i que hem aconseguit difondre i situar la població als mapes i intentar informar de tot allò que crèiem que podia ser útil, les nostres arrels estan i estaran sempre a #SantIscleDeVallalta.

Troba’ns als 92.8 FM, DAB+ i on i sempre que tu vulguis a Internet.