Cada setmana la Queralt Pedemonte dedica el Coblejant a una de les emissores que emeten el programa arreu dels Països Catalans. En aquesta edició, la dedicatòria va per nosaltres! O sigui: Per vosaltres!

Aquesta setmana, al programa:

Jaume Nonell escriu sobre la nissaga Cotó

Aquesta setmans a les Recomanacions i a les Curiositats Històriques et portem les dues noves propostes literàries sobre cobla i sardana “Patrimonis confinats”, i la història de la nissaga dels Cotó de la mà de Jaume Nonell. 

Als Reportatges parlem del 41è Aplec de Navarcles i de la doble ballada de Santa Eulàlia i al Traspàs de Cobla expliquem qui és el nou trompeta de la Selvatana. Recordem l’efemèride 2022 de Joan Balcells i escoltem la 7a eliminatòria de La Sardana de l’Any amb les sardanes d’Oriol Oller, Joan Lluís Moraleda, Ivan Joanals i Esteve Palet.

Acabem el programa dedicant-lo als nostres oients de Ràdio Iscle359. Coblejant és un magazine de Ràdio Calella Televisió amb l’Agrupació Sardanista de Calella per a les emissores de ràdio que el vulguin i s’emet arreu dels Països Catalans. T’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Dirigit per Queralt Pedemonte.

Coblejant, edició 268

More Entrades for Show: Coblejant