Començarem el 2023 amb un nou programa a la graella. Es tracta del Rock-Òdrom, un programa nascut el 2019 i produït als estudis d’Ona de Sants que ens portarà el bo i millor del Rock Dur, Heavy Metal i totes les seves variants. El programa posa èmfasi en els grups i artistes locals tot i que hi escoltarem música d’arreu.

A banda de la selecció musical, el Rock-Òdrom també compta amb ressenyes de discos, entrevistes i cròniques de concerts i en definitiva el repàs a les principals novetats.

El programa compta amb la col·laboració de la Paula, la nena més jove apassionada per Iron Maiden i aquest estil musical. Cada setmana repassarà un disc de la història del heavy metal.

El Rock-Òdrom compta amb un canal de Youtube, i és que tots els programes a banda d’emetre’s per la ràdio també estan penjats en format vídeo.

RockÒdrom

Emissió

Emetrem el Rock-Òdrom els dilluns a les vuit del vespre. Com és habitual en els programes, comptarem amb reemissions durant la setmana i les nocturnes que trobaràs a la nostra graella.

  • Dilluns 20h
  • Dijous 11h
  • Dissabte 11h


More Entrades for Show: El Rock-Òdrom