Aquesta setmana estrenem un nou espai, els Comentaris del CIS-tema. El nom és un joc de lletres amb cisgènere, i per tant es pot intuïr quina és la temàtica del programa: Un espai radiofònic de contingut exclusivament LGTBIQ+.

L’emetrem els divendres just després del Col·lectius en Xarxa. Som la ràdio cultural de referència, i en aquest cas juntament amb l’espai de Col·lectius en xarxa, els Comentaris del CIS-tema cerquen la reflexió social com a eina d’empoderament civil i de normalització social.

L’espai es nodreix de continguts editorials, reflexions i entrevistes dels protagonistes de les temàtiques que s’exposen en cada capítol. El contingut és preferentment en català, ajudant també a la promoció i l’ús social de la nostra llengua com a vehicle d’inclusió dintre del col·lectiu LGTBIQ+.

De fet i com ja és conegut, el 100% de la programació d’ISCLE359 és en català. Entenem l’ús de la nostra llengua en el nostre dia a dia, en cada programa i cada espai de la nostra graella com una normalització.

Realització del programa

COMENTARIS DEL CIS-TEMA és un espai que s’enregistra i s’edita íntegrament als estudis de Ràdio Mussol en col·laboració amb Gran Via Radio i ISCLE 359 FM, emissores integrants del grup AMSC.

Contingut

Aquest espai pot tenir 2 formats diferents:

– Espai d’entre 2-3 minuts: Reflexió, Editorial, Espai de Denúncia.

– Espai d’entre 5-15 minuts: Entrevista, Especial Temàtica.

La producció del tipus de contingut va lligada a la capacitat de recursos tècnics que Ràdio Mussol té a disposició.

La capacitat actual de producció és d’un capítol mensual.

Emissió

El programa s’emet a Ràdio Mussol, la ràdio on es produeix, i a partir d’ara també a Iscle359FM els Divendres aproximadament a les 18:30, just després del Col·lectius en Xarxa. Com que l’emetrem setmanalment però es produeix de forma mensual, cada setmana emetrem un programa aleatòriament dels produïts fins la data de manera que tinguin tots el màxim temps en antena.

El trobareu també a la carta.


More Entrades for Show: Comentaris del CIS-tema