Aviat farà un any que Iscle359FM està realitzant proves pilot en la transmissió de la seva senyal en ràdio digital DAB.

Recentment, hem afegit nous serveis al múltiplex DAB de Sant Iscle. Es tracta de dues de les emissores de l’associació de la qual formem part (AMSC): Ràdio Mussol i AMSC+. Aquesta darrera és un fil musical en català creat expressament per la ràdio digital. En un futur pròxim, quan l’associació engegui el múltiplex d’AMSC+ en altres ubicacions geogràfiques del nostre país, Iscle359 hi estarà present.

A banda, recentment hem engegat Iscle359Hits+CAT. Es tracta d’un fil musical 24 hores sense interrupcions amb la nostra música, la que ens caracteritza. Com que a Iscle359 prioritzem sempre que és possible l’emissió de programes (culturals, musicals o informatius) al cap i a la fi, a la nostra graella queden poques hores de fil musical pur. Fins i tot de matinada, preferim repetir els programes diürns. No perdem de vista que som una emissora cultural.

Així doncs, aprofitant la tecnologia que la ràdio digital DAB ens ofereix, teniu a la vostra disposició el fil musical 359Hits+CAT en ràdio digital DAB+, a banda de la mateixa emissió d’Iscle359FM en simulcast a 92.8FM i DAB+.