A partir d’aquest divendres incorporem un nou programa a la nostra graella: El Rodamon.

Amb Manel Sorribas al capdavant i col·laborant Jesus Gomez, Alicia Alvarez, i Josep Dalmau, el programa ens durà de viatge per tot el món des de’l sofà. Posant èmfasi en les festivitats de casa nostra.

Manel Sorribas

Entrevistes, costumari, músiques del món, gastronomia… Vols viatjar amb nosaltres? No et moguis del costat de la teva ràdio sintonitzant Iscle359FM! Descobriràs costums i tradicions, un programa que ens acosta a altres cultures d’arreu del món. Un espai per parlar de turisme i de la gent.

El programa va néixer fa vint anys a Ràdio Litoral (actualment Ràdio Sant Pol) i actualment es produeix a Ràdio Cabrera i es distribueix per unes poques emissores del país, d’entre les quals la ràdio lliure de Sant Iscle de Vallalta a partir d’ara.

Manel Sorribas és un home de ràdio, va treballar a RTVE Ràdio 4, i actualment l’escoltarem cada setmana al Rodamon.

El pots escoltar a Sant Iscle de Vallalta els divendres a les 11 del matí per les nostres freqüències (92.8FM i DAB), la nostra web i apps de mòbil. Repetició els diumenges a les set del matí.


More Entrades for Show: El Rodamón