Aquest passat dilluns tretze de setembre començava un nou curs escolar a l’Escola Dones d’Aigua de Sant Iscle, amb un total de 114 alumnes matriculats aquest curs 2021-22.

Escola Dones d’Aigua de Sant Iscle de Vallalta | Foto: FB

Pel que fa a les normes COVID, continua sent necessària la mascareta i cal respectar els grups bombolla. On sí que hi ha una escletxa de llum és a l’hora del pati, on els alumnes del mateix grup estable podran sortir sense mascareta (sempre que no es barregin entre classes) i les famílies poden entrar al centre per acompanyar als infants, sobretot els més petits. Això sí, només un membre i al passadís, no a l’aula.

L’altra escletxa de llum ve per part de les colònies que han obtingut llum verda, així com les activitats extraescolars.

Benvolgudes i benvingudes famílies,

Dilluns 13 de setembre iniciem un nou curs i l’equip de mestres de l’escola estem preparats per rebre-us novament, encarant aquest nou curs 2021-22 amb l’experiència d’aquesta realitat epidemiològica, i amb les ganes i motivació d’encetar nous reptes.

Vosaltres, les famílies del centre, heu estat un suport bàsic en l’aplicació i seguiment de les directrius marcades i heu col·laborat de manera empàtica i amb respecte seguint els protocols establerts.

Respecte a l’alumnat hem vist resiliència i força, han estat a l’alçada, són uns herois i heroïnes. Els objectius previstos el curs passat s’han aconseguit tot i el context, naturalitzant i creant hàbits en tots els àmbits.

Un proverbi africà diu: Si vols arribar ràpid, ves sol. Si vols arribar lluny, ves en companyia.

Salutacions cordials,

Equip de mestres de l’escola Dones d’aigua de Sant Iscle de Vallalta.