Concert ajornat per aquest diumenge 24 d’octubre

Fa unes setmanes ja us veniem informant del concert d’Anna Andreu i Pau Roget que tindrà lloc el diumenge 3 d’octubre al Parc dels Vegetals de Sant Iscle de Vallalta. El concert està emmarcat dintre de Parcs en Concert de la Diputació de Barcelona, que pretén harmonitzar la música enmig d’escenaris únics, espais naturals i patrimonis del Montnegre.

L’organització ens ha confirmat que a banda del concert de l’Anna Andreu, hi haurà una visita guiada per la nostra població, un il·lustrador i hi haurà una petita zona de venda gastronòmica.

Entrevista

Hem parlat amb Martí de Neandertal Records perquè ens expliqui com serà la jornada:

Entrevista a Martí Sancliment per parlar del Parcs en Concert a Sant Iscle de Vallalta

Visita Guiada

Prèviament al concert, l’empresa Inèditours oferirà una passejada comentada per la nostra vila. En la visita es contextualitzarà l’espai tant històrica com patrimonialment. La passejada recorrerà el Parc dels Vegetals amb especial esment a la seva fauna i flora pròpia dels boscos de ribera, passant pel centre històric de Sant Iscle on s’hi comentarà la història de la vila. La visita conclourà al Parc dels Vegetals de nou, just abans de l’inici del concert.

La visita guiada té un cost simbòlic de 5€ per persona i cal reservar prèviament. Trobareu la manera de reservar un cop us apunteu al concert (informació més avall).

El concert

Com ja veniem informant, l’Anna Andreu ens oferirà un concert on presentarà les cançons del seu nou disc. A més, comptarem amb el cantautor convidat Pau Roget.

Al concert hi assistirà l’il·lustrador Pau Marfà, qui dibuixarà el concert en directe i exposarà algunes de les seves obres.

Anna Andreu

Parc a Taula

Aquest cicle de concerts, promoguts per la Diputació, també busca promocionar els productes alimentaris locals vinculats a la Xarxa de Parcs Naturals.

Durant la celebració del concert hi haurà una zona de venda gastronòmica. Es podrà gaudir del concert amb una mica de vermut com ara copa de vi de proximitat, cervesa artesana i diverses opcions gastronòmiques.

L’organització recomana els restaurants adherits al programa Parcs a Taula, d’entre els quals els més propers a Sant Iscle en són La Remor del Molí (Sant Iscle), la Braseria Can Joan (Terme de Sant Cebrià però molt proper a Sant Iscle) o l’Era Restaurant (Arenys de Munt). Tots tres recomanats per la nostra redacció i recomanable reservar abans.

Reserva

Cal reservar l’entrada, que és gratuïta, en aquest enllaç.

Related Posts