Els alumnes de l’escola Dones d’Aigua han participat al Recerkids 2021, enguany emmarcat en el canvi climàtic.

Hi havia dues possibles temàtiques: Lluitar contra el canvi climàtic amb la llista de la compra i El CO₂ no es veu però les seves conseqüències, sí. Els alumnes han treballat sobre la darrera temàtica, on s’espera que observin els canvis que tenen lloc en un ecosistema polar quan els nivells de CO₂ augmenten considerablement.

El Recerkids és un programa educatiu organitzat per la Direcció General de la Recerca de la Generalitat de Catalunya i Eduxarxa amb l’objectiu d’apropar la recerca científica als alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària.

Veient el pòster, a Sant Iscle tenim uns bons futurs científics i científiques!

Pòster Projecte Recerkids: Com canvia un ecosistema polar amb l’augment dels nivells de CO2? |
Alumnes Dones d’Aigua

També han participat les escoles de Vila-rodona, La Bisbal de Falset i Tordera.

Related Posts