La Maduixa és la protagonista gastronòmica de la temporada al Maresme. De l’1 de maig al 6 de juny, setze municipis del Maresme celebren el temps de maduixes. A la nostra vila hi trobarem unes quantes propostes.

Aquest any per culpa de la pandèmia no celebrarem la jornada de la maduixa i del vi a la nostra vila, però no perdrem les maduixes de vista ja que el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme vol posar en valor els sabors que ofereix la primavera i les protagonistes són les maduixes, producte dels paisatges de la Vallalta i tota la comarca.

Així doncs, de l’1 de maig fins al 6 de juny podrem gaudir de diverses propostes al voltant de la maduixa en setze municipis de la comarca i concretament a Sant Iscle hi participen quatre comerços. Les propostes van des de cheescake de maduixes a botifarra de maduixa, passant per amanida amb maduixes. Conegueu-ne les propostes i els establiments en aquesta web: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/gastronomia/jornades-i-cites-gastronomiques/temps-de-maduixes/propostes-gastronomiques-temps-de-0

Per altra banda, la iaia del Maresme us proposa una recepta molt bona: mousse de maduixa. El secret? Li han facilitat uns futurs cuiners: els alumnes de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella. Podeu descobrir-la a la seva pàgina web.

Trobareu més informació així com la resta de propostes de poblacions veïnes aquí: https://costadebarcelonamaresme.cat/ca/noticies/2021-04-29/la-maduixa-protagonista-gastronomica-de-la-temporada-al-maresme