Estem contents d’anunciar-vos que afegim un nou espai a la nostra graella: Un podcast sobre llengua i tecnologia. Es tracta de Quinze glaçons d’hidrogen, un espai mensual conduït pel granollerí mestre de primària Aleix Vidal. Gran defensor i divulgador del català. De fet aquest podcast és de Softcatalà, organització sense ànim de lucre que fomenta l’ús del català a les noves tecnologies.

De fet nosaltres també som grans defensors de la nostra llengua i hi aportem el nostre granet de sorra amb la nostra mera existència. El fet de tenir un espai radiofònic 100% en català on conflueix cultura, entreteniment i música. Això és Iscle359FM.

Cada mes l’espai Quinze glaçons d’hidrogen ens oferirà píndoles informatives i d’entreteniment al voltant de la llengua en el seu àmbit més tecnològic. Nosaltres l’hem programat setmanalment cada dijous a les quatre de la tarda i onze de la nit. Les setmanes que no hi hagi nou programa, es repetiran anteriors.

Dijous a les quatre de la tarda i onze de la nit
📻 92.8FM, DAB, Web i App mòbil.

El nom del podcast que us presentem avui fa referència al pangrama català més popular, usat habitualment per a la previsualització de les lletres tipogràfiques en els ordinadors. De la Viquipèdia: Un pangrama és una frase amb sentit complet que té totes les lletres de l’alfabet d’una llengua. 

Pangrama en català


More Entrades for Show: