Arriben les sardanes a totes les llars que sintonitzen la Ràdio Lliure de Sant Iscle de Vallalta!

Des de Ràdio Calella, cada setmana la Queralt Pedemonte ja fa poc més de quatre anys que dirigeix el programa de referència del panorama coblístic al nostre país: el Coblejant. La cobla és un conjunt musical autòcton de Catalunya, sent-ne la sardana la dansa més popular.

Queralt Pedemonte és presidenta de l’agrupació Sardanista de Calella i és fàcil veure-la presentant espectacles de l’àmbit | Foto: Twitter

Escoltarem el Coblejant cada cap de setmana, dissabte i diumenge, a les nou del matí. Al programa hi escoltarem notícies de l’àmbit, entrevistes, agenda i novetats musicals.

El programa sona per multitud d’emissores locals donant cobertura “coblística” a gran part de la nostra geografia. A partir d’aquest cap de setmana ens hi afegim des de La Vallalta.

Coblejant és un magazine cultural transmèdia que t’informa de tot allò que és notícia al món immens de la sardana i la cobla. Una producció jove, feta des de Calella i que s’emet a més de 50 ràdios arreu dels Països Catalans.


Conduït per Queralt Pedemonte i Jordi Terme, pretén portar l’actualitat sardanista i les curiositats al voltant d’aquesta dansa popular catalana. L’inici del programa coincideix amb l’any que en farà 90 de l’Aplec Pairal de Catalunya.


El programa inclou sardanes de tots els temps, una agenda sardanista, un recull de curiositats històriques de la sardana i una secció de safareig amb els canvis que es produeixen a les cobles amb la temporada d’hivern.


El programa compta, tanmateix, amb el suport de ser endegat en una de les poblacions que esdevé el “bressol de la sardana” a Catalunya, com és la ciutat de Calella (on s’hi celebra l’Aplec Pairal de Catalunya) i aquest aspecte el creiem remarcable a l’hora d’explicar l’enfocament d’aquest treball en forma de programa de Ràdio que es produeix a Ràdio Calella Televisió.


La jove calellenca Queralt Pedemonte, de l’Agrupació Sardanista de Calella, dirigeix el programa amb el suport tècnic de Jordi Terme, col·laborador de Ràdio Calella Televisió.

coblejant.cat

More Entrades for Show: Coblejant