S’acosta la diada de Sant Jordi i de moment ja tenim constància de dues entitats presents a la Plaça Major de la nostra vila.

Drac de Sant Jordi. Llibre + Rosa | Pinterest

Roses

L’Associació de Famílies de la Llar d’Infants Vallalta ha organitzat una parada de venda de Roses a partir de les 9 del matí. La recaptació anirà per la mateixa associació que sempre destina els beneficis als infants de la llar (activitats, festes de fi de curs, material, etc.).

Llibres

L’escriptor isclenc Miquel Casals estarà present a la plaça major signant exemplars de la seva darrera novel·la “La Carpeta Roja” des de les quatre de la tarda fins a les set.

A banda, un dels nostres programes de la graella (Freaks and Bits) ens recomana unes lectures en català:

Si teniu recomanacions interessants que vulgueu compartir amb nosaltres o bé informació o notes de premsa sobre activitats per difondre, només cal que ens contacteu per xarxes socials o [email protected]