Des d’Argentona el grup de Folk-rock en català Ebri Knight treu a la llum el seu darrer disc: Carrer.

El disc, que ha estat cofinançat per 703 aportacions de mecenes, denúncia les diferents crisis que estem patint amb un eix troncal: El carrer.

La banda, per esquivar els estralls de la crisi cultural, des de fa tres anys s’ha constituït com a cooperativa (Folk You Coop).

Aquest nou disc (i tots els anteriors) ja sonen a la nostra continuïtat musical. ISCLE359FM compromesa amb la música del nostre país i la nostra llengua. Encara no ens escoltes? Sintonitza’ns a Sant Iscle als 92.8Mhz, per internet, o per la nostra app d’Android.

Ebri Knight ve del Maresme, una comarca on el mar i la muntanya s’uneixen a mig camí entre la Selva i Barcelona. Des del principi ens hem arrelat a les melodies que sortien del nostre poble, als instruments tradicionals i a les veus populars que han sonat des de fa segles pels carrers de la Catalunya folklòrica.

Bevem de la tradició per a reinventar l’espectacle, per a dur amb tota l’energia que podem una música que està a cavall entre la memòria i el projecte, entre el passat i el futur, però sempre amb els peus posats al present.

Perquè allò popular no pot deixar de ser enèrgic i el folk té tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món.