Ja està en marxa la instal·lació de fibra òptica a la nostra vila per part de l’operador kilòmetre zero Méswifi.

La primera fase és la d’adequar els pals tot instal·lant-ne unes subjeccions que serviran per subjectar la fibra òptica que s’anirà estirant en les properes fases.

Image
Operari de Méswifi adequant els pals per acollir Fibra Òptica

A la nostra vila tots aquests pals són propietat de Movistar, la qual lloga el seu ús a l’operador Méswifi.

Aspectes tècnics

Pel que fa als aspectes tècnics, amb la connexió de Méswifi gaudirem d’una IP pública real. Avui en dia molts operadors estan utilitzant el CG-NAT, és una tecnologia per estalviar adreces IP i el resultat és que el client final no té una adreça IP pública real cosa que pot portar problemes si es vol accedir remotament, per exemple, a càmares IP, cònsoles, etc.

Un altre avantatge d’aquest operador és que per obrir ports (per veure càmeres IP, consoles, etc.) des del servei tècnic us donaran suport. Només cal demanar-ho i es realitza el mateix dia.

Altes

Pel que fa a les altes, totes les persones que us vau apuntar a la llista que va preparar la plataforma ciutadana en el seu dia, sereu trucats en algun moment. No obstant això, per avançar feina podeu fer un correu a [email protected] avançant les vostres dades (Nom complet, DNI, adreça de la instal·lació, telèfon de contacte, número de compte i el paquet a contractar). Recordeu que a Sant Iscle podrem contractar el paquet de 100 o 600Mbps. Si voleu portar el vostre telèfon fix, haureu d’especificar-ho en el correu adjuntant una factura actual.

Telèfon mòbil

L’empresa Méswifi també és una operadora de telefonia mòbil (és una OMV). A la seva web hi trobareu les tarifes, bastant més competitives que l’operador dominant fins ara. Cal destacar que Méswifi treballa amb cobertura d’Orange, Movistar i Vodafone. Podeu escollir la que millor us convingui en el moment de l’alta i podreu canviar-la, si s’escau, un cop l’any.

Related Posts