L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web

Per fi fibra òptica a Sant Iscle

Atenció: Innocentada 28 de desembre 2020

Avui dilluns 28 de desembre fonts d’aquesta emissora hem pogut esbrinar els plans de les operadores de fibra òptica per la nostra població.

Segons sembla, aquest mes de gener començaran les obres de desplegament de la fibra òptica de Movistar, Vodafone, Orange i Jazztel.

Tanmateix, la Diputació de Barcelona ha afirmat que farà efectiu l’acord amb la Generalitat per fer arribar la Xarxa Oberta de Catalunya a la nostra població per la carretera BV-5111 aquest mes de gener, després de més de dos anys de retard.

Tot apunta que hi haurà picabaralles entre els diferents operaris per veure qui posa primer la fibra en els nostres carrers.

Després d’anys de marginament per part d’operadores i administracions, passarem de tenir ADSL, que és una tecnologia obsoleta, a tenir quatre operadores de fibra òptica disposades a oferir-nos la màxima velocitat a les nostres llars.

CTO de diversos operadors de Fibra Òptica en façana / Adslayuda

Tant de bo aquesta notícia no fos una innocentada.

Des del nostre mitjà esperem sincerament que Sant Iscle ben aviat pugui gaudir de connexions a l’alçada de l’època que estem vivint i articles com els d’avui puguin ser certs ben aviat.

Els vilatans de Sant Iscle de Vallalta no som de segona divisió i mereixem les mateixes infraestructures que qualsevol altre indret del nostre país.

Redacció ona359fm

Related Posts

2 comentaris

  1. josep serra mas

    INOCENTADA ¿¿¿¿¿¿????????

    • Redacció

      Malauradament sí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

© 2024 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑