Viure en un entorn rural no ha d’estar renyit amb la tecnologia, oi que no?

Sant Iscle de Vallalta al dia tecnològicament parlant amb el MossegaLaPoma: Avui domòtica i emmagatzemament NAS.

Als 92.8Mhz els dilluns a les 16h i 22h.

L’amic i company Miquel Labòria és un crack de la domòtica. Hi ha invertit moltes hores. No tothom pot explicar com muntar un automatisme per a detector la posició solar, i segons la incidència dels rajos sobre la finestra, obrir o tancar la persiana. Ell sí i ho explicarà avui. Conversarem sobre domòtica, des de la part més senzilla per començar a la més avançada.

Amb l’Òscar Pérez portàvem mesos intentant trobar un moment per parlar dels NAS (Network Attached Storage). L’Óscar, a banda d’haver provat i saber força sobre NAS, també té doctorat en friquisme domòtic, i per tant estava clar que s’havia d’unir a aquest episodi.

Un episodi especial, dels més friquis dels darrers anys, sobre NAS i Domòtica.

Resum del Programa 459 que emetem el 14/02/2020

More Entrades for Show: MossegaLaPoma