Una Isclenca ens acaba de presentar un joc kilòmetre zero basat en la descoberta d’ubicacions emmarcat a Sant Iscle de Vallalta. Només necessitem un telèfon i en podrem gaudir amb tota la família!

Adventure Lab: La Maduixeta, la jove Nimfa / Esther Gibert

El joc està creat amb la plataforma Geocaching Adventure-Lab.

Si bé el geocaching (o geocerca) és un joc amb més de 10 anys d’antiguitat, on els jugadors amaguen i cerquen tresors (catxés) per diversos indrets a nivell mundial els quals cal anar a cercar mitjançant aparells GPS (o avui en dia amb telèfons), la plataforma Adventure-Lab està pensada més aviat per jocs com el que avui presentem.

El poble de Sant Iscle de Vallalta és conegut, entre altres, per dos fets: la Diada de la Maduixa i la llegenda de les Dones d’Aigua. Aquest Lab narra una de les aventures de la Maduixeta, la jove Nimfa, filla d’una de les Dones d’Aigua i un pastor del poble. En aquesta aventura tu i la Maduixeta, amb l’ajuda de certs animals, heu d’aconseguir un total de 5 maduixetes, i obtindràs les coordenades del Bonus Lab GC93PBY. Vet aquí una nit, on la lluna il·luminava els arbres, les Dones D’aigua van sortir del seu cau per cantar i ballar mentre s’eixugava la roba que tenien estesa en l’herba. Entre elles hi era la jove Maduixeta, que cantava distreta una mica allunyada de les nimfes. De cop i volta, una forta ventada passà a prop de la jove, portant-se el mocador que tenia estès en una branca d’un arbre. En un intent precipitat d’enlairar-se per atrapar-ho, un corrent d’aire se l’emportà rodolant pels aires, allunyant-la del cant de les Dones d’Aigua. Continua l’aventura…

Adventure-lab La Maduixeta, la jove Nimfa. per airanna

Es tracta de descobrir cinc ubicacions de Sant Iscle, en un ordre determinat i seguint unes pistes que ens acabaran portant al tresor final.

Les cinc ubicacions del joc

La primera pista, sense anar més lluny, ens portarà prop de l’escola. Allà haurem de trobar-hi la pista que ens permetrà desbloquejar la segona ubicació.

Nosaltres no us desvetllarem totes les ubicacions perquè esperem que sigueu vosaltres que hi jugueu amb tota la família o amics!

Trobareu l’enllaç per descarregar-vos l’aplicació aquí:

https://labs.geocaching.com/goto/46bbad84-9a39-4879-b3cd-b3f86e7775ed

Doneu-nos feedback si us ha agradat mitjançant les nostres xarxes socials o comentaris d’aquest article!