Cada dimarts a les 22h, les nits culturalment disperses als 92.8Mhz a Sant Iscle de Vallalta amb el Ningú no és perfecte.

Avui edició 20×35

Programa dividit en dues parts. En la primera entrevistem el Dani Lagi, responsable del canal de YouTube, Strip Marvel i autor de Como conocí a vuestra Marvel. Parlem en una conversa distesa de les seves d’experiències personals, del fenomen de Marvel Studios i de com parlar de les pel·lícules Marvel i de còmics a través de les plataformes actuals.

En la segona part del programa fem les ressenyes d’un grapat d’estrenes de cinema. Comencem per Love and monsters (Amor i monstruos) una divertidíssima pel·lícula protagonitzada per Dylan O’Brien, seguim per Mortal Kombat, nova adaptació del videojoc i tanquem amb Druk (Otra ronda). A més de la crítica comentarem la part psicològica i què hi ha del cert en la teoria que planteja la pel·lícula.

Aquesta setmana amb l’Ignasi Arbat, en Pau Garriga, la Marta Sanz, en Jep Soler i en Sergi Toboso.

ningu no és perfecte 20×35

More Entrades for Show: Ningú no és perfecte