A partir d’aquest divendres 12 de febrer estrenem el programa Col·lectius en Xarxa, produït a Ràdio Premià de Mar per Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago amb l’objectiu de mostrar les realitats del col·lectiu LGTBI.

Col·lectius en xarxa són Manel Ferrer i Lluís Rodriguez Lago

L’emetrem a Sant Iscle de Vallalta els divendres a les sis de la tarda i el repetirem els dimecres a les onze de la nit, just després del programa d’història les Portes de Troia. Volem aportar el nostre granet de sorra per donar veu a persones que en moltes ocasions no la tenen i ajudar a esvair dubtes i prejudicis que encara avui en dia existeixen.

El primer programa que emetrem s’anomena Nadó a Bord i parla de la carrera d’obstacles que han de superar els membres del col·lectiu LGTBI per ser mare o pare.


More Entrades for Show: Col·lectius en Xarxa