Començàvem l’any 2021 contents d’anunciar-vos la creació d’una Nova App per Iscle359FM, però calia esperar per tenir-la disponible de forma oficial a la tenda Play Store de Google. Us la podíeu descarregar de forma directa seguint uns passos concrets, però és un mètode poc pràctic.

Ara doncs ja està disponible a la Google Play Store perquè us la descarregueu còmoda i ràpidament!

Amb la Iscle359App ens podreu escoltar en línia, veure els titulars de la web i saber el programa que està en antena. És molt petita, no us ocuparà gairebé memòria del telèfon!

Us la podeu descarregar des d’aquí, només pels usuaris d’Android:

Ja que parlem de dispositius mòbils, aprofitem per recordar-vos la recent creació d’un canal de Telegram obert a tothom on sereu els primers d’assabentar-vos dels titulars d’aquesta web i comentar amb la resta d’oients de Sant Iscle.

Les modes van com van i sou molts els que utilitzeu dispositius mòbils (o l’ordinador) per escoltar la ràdio o música en línia en lloc de la ràdio de tota la vida.

ISCLE359FM va néixer per omplir un buit radiofònic a la nostra vila, donat que estem al fons d’una vall i no hi ha gairebé cap emissora que arribi correctament amb un bon senyal a excepció de l’emissora municipal (Ràdio Vallalta). L’emissora municipal únicament emet música les 24 hores del dia i en un fals estèreo. Nosaltres hem dissenyat una graella variada que es pugui escoltar durant tot el dia i que, sense canviar d’emissora, es pugui escoltar notícies, música, programes d’entreteniment (tecnologia, sèries, pel·lícules, mascotes, etc) i programes musicals temàtics (blues, jazz, country, sessions dance i trance, top 10 actual, afroamericana, indie i 80s).

Amb això volem dir que la nostra missió en realitat no és emetre per internet: Això ho fem de forma secundària i amb una baixa qualitat d’àudio (a l’espera que arribi la fibra òptica a Sant Iscle). Pel mateix motiu, poden haver-hi talls i fluctuacions.

Per tant, doncs, us recomanem reciclar aquell aparell de ràdio que ja no utilitzàveu i escoltar-nos amb la màxima qualitat de so, estèreo real i qualitat de so excepcional!

Equip d’ISCLE359FM