Afortunadament el nostre terme municipal compta amb una gran extensió (gairebé 18 kilòmetres quadrats) i una baixa densitat de població. Tenim a la nostra disposició tot aquest territori per gaudir-ne tot i el confinament municipal.

Us proposem visitar la web Wikiloc, on trobareu multitud d’excursions i rutes per fer dintre del nostre municipi.

Per exemple, el Pla dels Forcs o una llarga llista que trobareu a Wikiloc – Sant Iscle de Vallalta.

Recordeu que algunes d’aquestes excursions arriben a tocar termes municipals veïns, cosa que està permesa fent esport, sempre seguint el nostre sentit comú i respectant els grups bombolla. Per tant, partint de Sant Iscle i sense vehicle motoritzat podem trepitjar els nostres municipis veïns. Per exemple si visitem la Creu de Canet: Canet de Mar, Arenys de Munt, Sant Cebrià, Vallgorguina i Sant Celoni.

Si no us agrada l’esport, podeu gaudir de la nostra programació les 24 hores del dia des de les vostres llars als 92.8 MHz!