Des d’aquest mes de gener ja està oberta al públic la nova tenda de queviures de Sant Iscle: El Racó d’en Mun.

Està situada al bell mig de la vila (just al costat del Frankfurt Mingo) i el seu horari és ben extens: De 9 a 21 hores cada dia, inclosos festius.

A la tenda s’hi poden fer les compres essencials (pa, fruita i verdura, pasta…) i també vins i llaminadures, entre d’altres. Articles de drogueria i en general una mica de tot.

L’oferta comercial de Sant Iscle poc a poc va creixent. L’obertura d’aquesta tenda de queviures complementa Can Turón (situat a pocs metres).

Per trobar una oferta similar calia remontar-nos deu anys enrere, on a l’Avinguda de Barcelona hi havia l’Alimentació Esther i posteriorment Pròxim, per acabar en un edifici abandonat com està actualment.

Sabíeu que fa vint anys no calia agafar el vehicle per anar a fer la compra? Tan sols calia baixar al centre de Sant Iscle i hi trobàvem una peixateria, una tenda de roba, un forn de pa, queviures, el Sindicat…Actualment només queda la farmàcia, els dos colmados i la carnisseria.

Estem preparant un especial monogràfic sobre tots els comerços que vam arribar a tenir a la nostra vila que anomenarem: Què ens ha passat, Sant Iscle?