L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web

Bonificació de l’IBI per plaques solars

Tal i com ja avançàvem l’any passat, l’Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta ofereix des de l’1 de gener de 2021 un descompte del 50% en la quota de l’IBI durant tres anys on s’hi hagi instal·lat sistemes d’aprofitament solar, siguin tèrmics o elèctrics.

Aquestes instal·lacions cal que estiguin homologades i en el cas d’estar ja instal·lades prèviament a l’ordenança, també es pot accedir al descompte sempre i quan la instal·lació sigui prèvia a l’any.

L’ordenança sencera:

Així doncs, Sant Iscle de Vallalta entra al ventall d’ajuntaments que ofereixen descomptes o incentius similars a l’hora d’instal·lar fonts d’energia renovables a les nostres llars.

Per exemple, Arenys de Munt ofereix bonificacions similars tot i que recentment han augmentat el termini de bonificació de 3 a 5 anys.

Per contra, Sant Pol només ofereix dos anys de bonificació però va pujar al tren del foment de les renovables l’any 2018.

Un dels municipis de la nostra rodalia que més bonifica les renovables a les llars és Vidreres, on l’any 2020 va aprovar un descompte del 50% durant 10 anys.

Related Posts

1 comentari

  1. Anna anievas

    Ostras, la veritat es que amb sembla genial, el mon s’ ha de mirar amb eltres ulls, molt be per la info.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

© 2024 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑