Sant Iscle de Vallalta comptarà amb un nou agent cívic durant nou mesos.

La seva contractació s’ha realitzat en el marc del programa de Treball i Formació del Consell Comarcal del Maresme, el qual acaba de contractar 22 persones que es distribuiran pels ajuntaments del Maresme.

Aquesta contractació s’emmarca en la convocatòria extraordinària COVID-19 del Programa Treball i Formació del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Una d’aquestes persones tindrà feina a Sant Iscle, durant 9 mesos, en forma d’agent cívic. Realitzarà les tasques d’Informador i suport a la gestió de la borsa de treball.

Aquest agent cívic gestionarà les demandes de treball i recollirà les necessitats de les empreses de la nostra vila amb la finalitat de tornar a activar la borsa de treball de Sant Iscle de Vallalta.

Els 20 municipis, entre els quals Sant Iscle de Vallalta, van expressar al Consell Comarcal del Maresme la necessitat d’executar al seu municipi projectes no estructurals, d’interès públic i de caràcter social, essent activitats addicionals a l’activitat habitual del personal de l’ajuntament.
El Consell Comarcal del Maresme, per a donar resposta a aquesta necessitat d’execució de diferents projectes al territori de la comarca, va preveure sol·licitar al Servei d’Ocupació de Catalunya la subvenció del Programa Treball i Formació COVID-19.

Font: CCM.

Més informació: Conveni.