Ràdio Sant ISCLE359 FM és la ràdio lliure de Sant Iscle de Vallalta, al Maresme. Un petit municipi de 1300 habitants situat al fons de la Vallalta.

Allà hi va néixer el Juny de 2020 aquesta petita i humil emissora de ràdio sense ànim de lucre transmetent als 92.8MHz. La nostra cobertura és ben reduïda: Cobreix Sant Iscle de Vallalta. Això fa que l’emissora estigui creada al poble i sobretot per al poble.

Una emissora tant petita no podria comptar amb una graella tant rica en continguts interessants i diversos de no ser pels nostres col·laboradors que gràcies a la producció externa conformen la graella d’ISCLE359FM.

Aquests continguts externs també han estat creats sense ànim de lucre així que ens trobem en una situació de win-win: Tothom hi guanya. El productor fa arribar més lluny la seva creació, i la població de Sant Iscle de Vallalta en gaudeix gràcies a la nostra transmissió.

Els col·laboradors musicals

  • Rafel Corbí des de Ràdio Palafrugell ens fa arribar els migdies entre setmana el Club del Country. Els dimarts, dijous i diumenges ens transporta als 80s (l’època de la bona música?) amb l’80s Factory. Als matins entre setmana a les 10, mitja horeta de Temps de Música.
  • Josep Vidanes, un català afincat a Dublin (Irlanda) produeix el programa Electricitat, que pots escoltar cada Dilluns, Dimecres i Divendres a les sis de la tarda. Produït a Raidió Na Life, una de les poques emissores independents de llengua Gaèlica/Irlandesa que transmet per tot Dublin. Tal com esteu pensant: Gràcies a l’Electricitat, a Dublin s’hi sent parlar en català. I a Sant Iscle de Vallalta hi sona el millor pop i indie català, irlandès i internacional.
  • Addictes al Blues, ens el fa arribar Jordi López des de ben aprop: Ràdio Sant Pol. El millor blues i els seus diferents referents sonen per tot Sant Iscle els Dilluns, Dimecres i Divendres a les vuit del vespre.
  • A tot Jazz. Des de Ràdio Ripollet, Alberto Castro ‘The Swinger’ i el millor Jazz i derivats sonen per Sant Iscle de Vallalta els Dimarts i Divendres a les vuit del vespre.
  • Fórmula.CAT va ser un programa de música en català i grups emergents que va estar per antena del 2012 al 2017. Sona els caps de setmana a les 15h. Produït a Ràdio Canet i distribuït per diverses emissores del país hi sonava la millor música del panorama català així com grups emergents presentant les seves maquetes. Són programes antics, però val a dir que la nostra continuïtat musical (el que sona quan no hi ha cap programa concret) està atapeïda de música en català i grups emergents, ja sigui de rigorosa actualitat com més antics.
  • La TRACA. Enric Sitjà és DJ Kaz7hor. Juntament amb la seva germana formen els Basscornerz. Des de Ràdio Manlleu (Osona) ens fan arribar cada setmana, puntuals com un rellotge, les seves sessions plenes de novetats exclusives i el que sona en el panorama electrònic internacional. Les sessions ressonen per tota la Vallalta els dissabtes i diumenges a les 22h.
  • ATOTAMAKINA. Des de les Terres de l’Ebre, una petita emissora municipal “Antena Aldaia” d’un municipi ben petit el seu director DJ Seto produeix les millors sessions Trance des de’ls anys 90. Te les punxem a ISCLE359FM cada divendres a les deu de la nit, i dissabtes a les sis de la tarda. Estem orgullosos de que DJ Seto confiï en nosaltres per fer-nos arribar les seves sessions, juntament amb altres emissores municipals històriques de les Terres de L’ebre i una emissora brasilera.

Els col·laboradors culturals

  • Mossegalapoma. Un podcast històric de tecnologia i ciència en català, confia en nosaltres per la seva difusió per Sant Iscle de Vallalta. Cada dilluns a les tres de la tarda i les deu de la nit.
  • Ningú No és Perfecte. Un podcast culturalment dispers on parlen de cinema i sèries amb la mirada posada al gènere fantàstic i als còmics. Ressenyes, monogràfics i especials de pel·lícules, sèries i còmics. Espais per a fans de Star Wars i Star Trek, entrevistes, superherois, terror, ciència-ficció i anàlisis de productes de gènere amb els millors col·laboradors. Cada dimarts a les deu de la nit.
  • A les Portes de Troia. Un programa produït a Ràdio Castellar que parla sobre la història en general. Cada setmana una nova temàtica. Els dimecres a les 22h.
  • Jordi Curto, des d’Antena Aldaia (Terres de l’Ebre) confia amb nosaltres per emetre el Cine Maravilles. Un programa on parla de les novetats i curiositat cinematogràfiques així com totes les estrenes. Val a dir que el nom del programa no és en va. El Cine Maravilles va ser un dels dos cinemes que va tenir la població de l’Aldea als anys 50 i 60s. L’escoltem cada dijous a les 20h i dissabte a les 11h.
  • Freaks and Bits, un altre programa culturalment dispers que produeixen a Ràdio Sant Quirze i emetem els dijous a les 20h. Tota la cultura audiovisual (videojocs, cine, sèries) a casa teva.
  • La Protectora d’Animals de Mataró produeix a Mataró Ràdio el programa PELUTS, el programa que dóna veu a les nostres mascotes peludes i que confia amb nosaltres per la difusió els dimecres a les 16h i els diumenges a les 11h.
  • Josep Lluís Vidal produeix el podcast informatiu diari Maresme360 i confia en la nostra petita emissora per mantenir al dia les Isclenques i Isclencs. Per cert, guanyador d’un dels premis Ràdio Associació com a proposta innovadora. L’escoltem a Sant Iscle a falta de 3 minuts per la una del migdia, les sis de la tarda i les deu de la nit.

Doneu un cop d’ull a la nostra graella de programació ja que gairebé tots els programes compten amb una reemissió nocturna per les isclenques i isclencs més noctàmbuls!

IScle359 i els noctàmbuls