S’han instal·lat tres fonts d’aigua potable en tres parcs infantils de la població.

Era una mancança reclamada pels veïns des de feia temps, ja que només els espais més cèntrics compten amb fonts d’aigua potable.

Precisament, una de les queixes en el parc de Ca l’Aranyó recentment reformat era que els pares havien de portar aigua de les seves llars perquè els infants juguessin amb la sorra.

Font del parc de Ca l’Aranyó

Les fonts pròpiament dites han estat subministrades per l’Ajuntament mentre que les feines d’instal·lació de les escomeses i fonts han sigut a càrrec d’Agbar, amb un cost de poc més de 8500€. No ha sigut cap regal, més aviat una compensació.

Es dóna el fet que Sorea (actualment Agbar) al 2012 va incrementar les tarifes on la principal justificació era la instal·lació de control de telemetria en els comptadors de les llars de Sant Iscle.

L’Ajuntament no veia (ni veu convenient en l’actualitat) necessària la telelectura dels comptadors i donat que aquesta funcionalitat no s’ha acabat instal·lant i a més l’ens municipal és el propietari de la xarxa, han trobat en la instal·lació d’aquestes fonts la millor proposta per compensar aquest desajust en les tarifes i deute contret (que de fet, acaba compensant el mateix ajuntament per no repercutir-ho als veïns).

En definitiva, les isclenques i isclencs ja podem gaudir de tres fonts d’aigua corrent addicionals en el parc de Ca l’Aranyó, carrer Escoles i President Lluís Companys.