L'Onada Cultural 100.6FM - DAB - Web - App

Informe gossos de caça rescatats

PACMA ha presentat un informe on es posa de manifest el maltractament i abandonament al qual sotmeten els caçadors als seus gossos un cop ja no “serveixen” per caçar.

Malauradament a la nostra vila són habituals els comentaris en les xarxes socials alertant de la presència de gossos de caçadors abandonats a la seva sort en carreteres o camins del nostre terme municipal, representant un perill tant pel mateix animal com per la possibilitat de provocar un accident i demostrant la falta de responsabilitat dels seus propietaris. A més, els veïns són espectadors d’aquests fets davant la passivitat de les administracions i començant per la local, on segons les ordenances, un particular no pot portar deslligat un animal ni molt menys deixar-lo abandonat a la seva sort.

Segons aquesta infografia, només a l’SPAM de Mataró en tot el 2019 es van recollir 82 gossos utilitzats per caçar.

Podeu veure l’article sencer aquí:

Per altra banda, us recordem que el darrer programa Peluts que emetem cada setmana tractava precisament sobre la caça.

2 comentaris

  1. Lourdes

    S’hauria de prohibir la caça i problema resolt.

    • Anònim

      Aquí es parla de un colectiu que son els caçadors i no tots són iguals amb els seus gossos , es pot estar en contra de la caça o no pero no globalitzem , pero tot el colectiu dels gossos de caça no estan en aquesta situació hi això lo que fa és tacar la imatge de tots els caçadors!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

© 2022 Ona359FM

Tema de Anders NorenAmunt ↑